lunedì 20 settembre 2021

DUEF FILTER

GUARANTEED QUALITY


 
Vai al dettaglio GUARATEED QUALITY
EXELLENT FILTRATION

Kompania jone garanton per cilesine e letres qe perdoret ne filter, per rezistencen dhe filtrimin qe kryen gjat procesit se perdorimit ne motorrat me djegje te brendshme.. Vai al dettaglio
Vai al dettaglio Air filter
FILTRO ARIA / FILTRO DE AIRE / FILTRO DE AR

Filtri i ajrit eshte nje komponent shumë i rëndësishëm për të gjithë motorët me djegie të brendshme. Qëllimi i tyre është për të filtruar nga pappstërtit ajrore të tilla si pluhuri bloza, dhe papasteri të tjera qe mund te shkojne në motor ndermjet rruges se ajrit. Ajri i pastër ben përzierjen ndezëse (benzinë ​​ose naftë dhe ajer) qe siguron nje djegje më efikase,ajri i ndotur në anën tjetër mund të ngadalësoje ose te pengojë punën ne motor.  Vai al dettaglio
Vai al dettaglio Cabin filter
Filtro albitacolo / Passenger compartment air filter / Filtre a air pour habitacle

Për shkak të rritjes së ndjeshme të trafikut global dhe përkeqësimit të pashmangshem te nivelit ndotjes, ne jemi të ekspozuar ndaj ndotësve të shumte që hyjnë përmes ajrit të kondicionuar dhe sistemit të ngrohjes. Ajri i ndotur përmban sasi të mëdha të pluhurit, blozë, polen dhe grimcat e tjera, si dhe gazrat të cilat janë të dëmshme për shëndetin. Një përqendrim të lartë të ndotësve në ajër mund të çojë në dhimbje koke, lodhje, vjellje dhe reagimet alergjike. Filtra që nuk janë zëvendësuar në kohë mund të shkaktojnë edhe shikim të dobët brenda në makinë për shkak të veshjes se xhamave nga mjegulla e krijuar Vai al dettaglio
Vai al dettaglio Fuel filter
Filtro Gasolio / Kraftstofffilter / Filtre a carburant / Filtro de combustible

Domosdoshmëria furnizimit me karburant për motorët me djegie dhe me siguri karburanti që përfundon-deri në dhomën e djegies është i kontaminuar me grimca të ndryshme si pluhur ndryshku pika te vogla uji papastërtitë qe ndodhen ne karburant mund të bllokojne ijnektoret dhe pompën e naftes. Veçanërisht në sistemin modern injeksion pompë, papastërtitë në karburant gjithashtu mund të shkaktojne dëme serioze për shkak të korrozionit, duke rezultuar në mosfunksionimin e sistemit në tërësi. Si rezultat mund të çojë në rritje të konsiderueshme në konsumin e karburantit dhe punimit te motorrit. Ndaj është e domosdoshme që për mbrojtjen dhe shmangien e riparimeve të kushtueshme të gjithë motorët janë të pajisur me një filtër karburanti qe sherben per filtrimin e karburantit.  Vai al dettaglio
Vai al dettaglio Oil filter
Filtro olio / Oil filter / Olfilter / Filtre a huile / Filtro de aceite

 
Esci Home